Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Dronken studenten staande gehouden op Oosterscheldekering

Toegevoegd: 22-03-2022, 10.23 uur
Dronken studenten staande gehouden op Oosterscheldekering
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VROUWENPOLDER - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag twee dronken studenten staande gehouden die bij het Topshuis op Neeltje Jans liepen. Volgens de agenten was het tweetal gedropt in Zeeland.


De politie meldde rond 05.00 uur via Twitter dat de agenten in de nacht de twee studenten tegenkwam. Eén van de twee had geen ID, geld en goede telefoon bij zich. Allebei de studenten zouden behoorlijk dronken zijn en zich opstandig bij het Topshuis op Neeltje Jans ophouden.

Volgens de agenten zou het tweetal helemaal vanuit Delft in Zeeland gedropt zijn. De politie laat weten dat het een gevaarlijke situatie was omdat de beide studenten niet bekend waren met de omgeving en over de Oosterscheldekering liepen. Het is niet bekend of het duo een bekeuring heeft gekregen of is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren