Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Aanleg glasvezelnetwerk zorgt voor gaslekkage

Toegevoegd: 22-03-2022, 22.46 uur - Update: 23-03-2022, 16.44 uur
Aanleg glasvezelnetwerk zorgt voor gaslekkage
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is dinsdag uitgerukt voor een melding van een gaslucht in Goes. Uiteindelijk bleek er bij de aanleg van een glasvezelnetwerk in de stad iets mis te zijn gegaan.


Het incident gebeurde rond 17.00 uur aan het Oudhof in Goes. In de straat waren werkzaamheden aan een glasvezelnetwerk bezig toen een gaslucht werd geroken. De brandweer werd gealarmeerd om de plek van de werkzaamheden te controleren.

De bluslieden van de post aan de Troelstralaan voerden bij aankomst metingen uit rondom de locatie en kwamen erachter dat er inderdaad sprake was van een gaslek. Uiteindelijk stelde de brandweer de situatie veilig tot netbeheerder Stedin het incident overnam.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (23-3-2022 om 09:39)
Dit lijkt normaal te worden met die graafwerkzaamheden voor het glasvezelnetwerk. Mijn ervaringen zijn dat je als burger ook niet kan communiceren met de graafploegen.
Cookie-instellingen beheren