Weerbericht:
Enkele regen- en onweersbuien, morgen nog kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeershinder door ongeluk in Vlissingen

Toegevoegd: 22-03-2022, 23.04 uur
Verkeershinder door ongeluk in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een fietser is dinsdag door een automobilist aangereden in Vlissingen. Door het incident ontstond er voor enige tijd verkeershinder in de omgeving van het kruispunt.


Het ongeluk gebeurde rond 16.25 uur bij de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. Een 58-jarige automobilist uit Vlissingen botste daar, mogelijk door een voorrangsfout, tegen een 35-jarige fietser uit Vlissingen aan.

De fietser werd ter plaatse door het aanwezige ambulancepersoneel gecontroleerd om uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht te worden. Door het ongeluk ontstond er in de omgeving van het incident enige verkeershinder. Eerder vond er op ongeveer dezelfde plek een ongeluk plaats. Ook toen werd een fietser aangereden door een auto. Die fietser hoefde echter niet naar het ziekenhuis gebracht te worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren