Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand parkeergarage M’burg opgeschaald naar grote brand

Toegevoegd: 23-03-2022, 05.10 uur - Update: 23-03-2022, 16.43 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - In een parkeergarage in Middelburg is woensdagochtend een auto volledig uitgebrand. De brandweer schaalde uit voorzorg op naar grote brand.


De brand ontstond rond 04.40 uur op het onderste parkeerdek van de parkeergarage onder het voormalige belastingkantoor aan de Kousteensedijk. Omdat het risico bestond dat meerdere auto's vlam zouden vatten, schaalde de brandweer al snel op naar grote brand waardoor drie blusvoertuigen en een hoogwerker werden opgeroepen voor het incident.

Volgens de brandweer zou de brand beperkt zijn gebleven tot één auto. Rond 05.10 uur konden de bluslieden melden dat het vuur geblust was. Hierop zijn de brandweermedewerkers gestart met het ventileren van de garage. Binnen hing namelijk veel rook, aldus de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

Rond 05.30 uur kon de officier van dienst het sein 'brand meester' geven. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (26-3-2022 om 17:43)
Dat was mijn vraag ook. Was het weer een elektrische auto? Ik denk dat we beter eerst naar een hybride versie kunnen uitgaan. Daarnaast is het enorm gevaarlijk een elektrische auto te stallen in een ondergrondse garage wegens de enorme rookontwikkeling.
Peter Quest (23-3-2022 om 09:01)
Nu de meest prangende vraag........... was het weer een elektrische auto of niet?
Cookie-instellingen beheren