Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Jongen (16) door viertal geslagen en beroofd in Goes

Toegevoegd: 23-03-2022, 14.08 uur
Jongen (16) door viertal geslagen en beroofd in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In het centrum is dinsdagmiddag een 16-jarige  jongen door vier jongeren mishandeld en van een tas beroofd. De politie zoekt getuigen.


De jongen uit Kapelle fietste over de stenen brug van de Ganzepoortstraat. Een groep van vier jongeren dwong hem om te stoppen. Hij moest vervolgens een schoudertas afgeven, waarna hij werd geslagen. Hierbij viel het slachtoffer op de grond. Het viertal liep weg richting het Rimmellandplein. Omdat de jongen zijn tas terug wilde hebben, rende hij ze achterna. Vervolgens kreeg hij nog een paar stevige klappen. Hierop is het slachtoffer teruggegaan en weggefietst.

De politie stelt een onderzoek in en zoekt mensen, die meer over deze beroving of de daders weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (23-3-2022 om 18:42)
Ik ben zeer benieuwd naar een omschrijving vaan de daders. Heb zelf meegemaakt dat de i pad van m'n kind was gejat maar ben er zelf omgeweest in een mindere woonomgeving vol randdebielen. Wees niet bang voor dit gajes en grijp zelf in anders zie je je spullen niet weer.
bram goeree (23-3-2022 om 17:50)
het word steeds ''gezelliger ''. valt nog mee dat het klappen waren ,meestal hebben deze lafaards messen of vuurwapens .wanneer gaan ze hier eens echt straffen ?
Cookie-instellingen beheren