Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandje in leegstaand pand Middelburg

Toegevoegd: 23-03-2022, 20.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De brandweer is woensdag aan het einde van de middag met spoed uitgerukt voor een brand in een leegstaand pand in Middelburg. Er bleek sprake te zijn van een klein brandje.


De melding werd even voor half zes gegaan voor het leegstaande kantoorgebouw aan het Goudend. Op meerdere plekken kwam er rook uit het pand. De brandweer heeft enkele platen hout verwijderd om binnen te komen.

Het bleek uiteindelijk te gaan om een klein brandje wat snel kon worden geblust. Nadat de rook uit het pand was opgetrokken is men terug gegaan naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (24-3-2022 om 07:49)
dat gebouw staat al jaaaaren leeg--dichtgespijkerd maar regelmatig klimmen jongeren er in--blowen--hebben sexfeestjes enz. snap niet dat ze het niet ombouwen voor ukrainers--kunnen minstens 50 personen in en het heeft dan een betere bestemming, nu staat het te vepauperen.
Cookie-instellingen beheren