Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw opgepakt voor vernielen ruit kinderdagverblijf

Toegevoegd: 23-03-2022, 21.12 uur
Vrouw opgepakt voor vernielen ruit kinderdagverblijf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Gisteravond is er bij een kinderdagverblijf in Middelburg een ruit vernield. Volgens de politie is er een verdachte aangehouden.


De vernieling was vastgelegd op camera en de verdachte kon worden herkend. Na overleg met de officier van justitie kon de vrouw vanmiddag in haar woning in Middelburg worden aangehouden.

De zaak is in behandeling bij de recherche en de verdachte zal worden gehoord. Door het openbaar ministerie wordt gekeken naar een passende maatregel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (24-3-2022 om 10:51)
Het is toch bizar dat deze vrouw keer op keer dit kindcentrum kan belagen? Ze is al meerdere keren opgepakt, men weet wie ze is en ze heeft psychische hulp nodig maar op een of andere manier krijgt ze die niet. Het lijkt wel of iedereen zijn handen er vanaf trekt omdat ze hun vingers niet willen branden en intussen lopen medewerkers en vooral kinderen gevaar.
Cookie-instellingen beheren