Weerbericht:
Veel bewolking, in de noordwestelijke helft plaatselijk lichte regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Blusploeg Nieuwdorp rukt uit voor broei Estlandweg

Toegevoegd: 30-11-2005, 17.36 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

NIEUWDORP - De brandweerploeg van Nieuwdorp is dinsdagavond uitgerukt voor een brandmelding.

Rond elf uur werd de blusploeg gevraagd met prioriteit twee op te komen naar de kazerne en uit te rukken naar de Estlandweg. Voorbijgangers hadden gezien dat er broei was ontstaan op een grote composthoop. Daarop werd het alarmnummer 1-1-2 gebeld en werd de brandweer ingeschakeld.

Binnen enkele minuten rukten de spuitgasten uit met de tankautospuit 4737. Eénmaal ter plaatse gaf de bevelvoerder van de bluswagen het sein 'kleine brand'. De brand werd geblust. Hoe de broei is ontstaan is niet geheel duidelijk.

Eerder deze maand moest de blusploeg van Nieuwdorp overigens ook al een keer uitrukken voor een brandmelding aan de Estlandweg. Toen was eveneens broei ontstaan. De brand woedde toen op het terrein van Greenworld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren