Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Snorfietser botst op auto in Middelburg

Toegevoegd: 24-03-2022, 19.22 uur
Het ongeval vond even voor 19.00 uur plaats ter hoogte van de De Ruyterstraat.
Het ongeval vond even voor 19.00 uur plaats ter hoogte van de De Ruyterstraat.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op de Langevieleweg in Middelburg zijn vanavond een automobilist en een snorfietsster met elkaar in botsing gekomen. De vrouw op de snorfiets kwam ten val en is onderzocht in de ambulance.


Het ongeval vond even voor 19.00 uur plaats ter hoogte van de De Ruyterstraat. Een automobilist wilde vanaf de Langevieleweg afslaan de De Ruyterstraat in. Op dat moment reed een vrouw op een snorfiets tegen de auto aan.

De vrouw kwam ten val, maar kon al weer snel op haar benen staan. Ze is opgevangen in een ambulance, maar raakte voor zover bekend niet gewond. De betrokken voertuigen liepen geringe schade op en konden snel aan de kant worden gezet.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
pietje (25-3-2022 om 19:30)
gelukkig dat er binnen de nieuwe norm een ambulance aanwezig was
Precies (25-3-2022 om 16:44)
Precies wat Ja-Ja zegt.... Soms mogen ze een betere 'kop' kiezen! Wellicht er ook in vermelden dat de snorfietser op een voorrangsweg reed en dat de voorband van de snorfietser vast zat onder de voorband van de auto... Dus NEE de snorfietser reed niet tegen de auto op!
fietser (25-3-2022 om 12:56)
@ja-ja inderdaad, maar is 25km/snorfiets blauwe plaat. Waarschijnlijk niet gezien of gedacht nog ff kort de bocht en zo voor te zijn? Automobilist is fout.
Ja-Ja (25-3-2022 om 06:08)
U bedoelt. Automobilist NEEMT voorrang en daarom botst bromfietster op de auto.
Cookie-instellingen beheren