Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Politie houdt 'bekende wijkdealer' aan in Terneuzen

Toegevoegd: 25-03-2022, 16.39 uur
Politie houdt 'bekende wijkdealer' aan in Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in Terneuzen een man aangehouden op verdenking van drugshandel. In een persbericht bestempelt de politie de man als 'een bekende wijkdealer'.


"Bij het wijkteam waren de afgelopen tijd alweer veel overlastmeldingen van een woning aan de Tholensstraat binnengekomen. De overlast bestond uit veel verkeer in de straat ook op tijden dat de buurt rustig wilde slapen. Er was veel geschreeuw en bewoners in de buurt hadden hierdoor een gevoel van onveiligheid. Reden genoeg om een actie op te zetten om de overlast van dealactiviteiten te stoppen", zo vertelt de politie.

Vanochtend rond 10.00 uur ging de politie tot actie over. Agenten vielen het huis van de man binnen en hij werd direct aangehouden. Vervolgens werd de woning doorzocht. Hierbij werden tientallen grammen harddrugs en versnijdingsmiddelen gevonden. De verdachte is naar een politiebureau gebracht en zal worden verhoord. De politie laat weten te hopen dat het dankzij de arrestatie weer wat rustiger wordt in de straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mvo (25-3-2022 om 21:37)
In m'n vorige woonplaats 4/5keer per nacht gebeld wegens hetzelfde probleem, anderhalf jaar lang. 1x heeft de politie iets gedaan de andere keren niet eens geweest grotendeels van de tijd... nu meer als een half jaar er weg en hoor nog altijd van voormalige buren dat het vreselijk is met de auto's, het dealen en de overlast en nog altijd word er niks gedaan. Toen der tijd door buurtbemiddeling werd er oo komen oplossing gevonden. Er was maar 1 agent die probeerde erheen te gaan de rest nam geen moeite.. Deden ze er daar maar eens iets aan de gene waarvoor gedeald word ook een bekende dealer uit de buurten...
bert kaiser (25-3-2022 om 17:38)
bij mij duurde het 3 jaar voordat het over was, ze worden opgepakt en na enkele dagen zijn ze weer in de running, erger nog , na een paar dagen komt de politie vragen aan de overlast gevers of ze niet te veel geschrokken waren
Cookie-instellingen beheren