Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 188 km

Eindexamenleerlingen rijden zonder rijbewijs

Toegevoegd: 25-03-2022, 16.54 uur
Deze trekkerbestuurders hadden wel alles op orde.
Deze trekkerbestuurders hadden wel alles op orde.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De politie heeft vandaag meerdere eindexamenleerlingen doorverwezen naar Halt! nadat zij zonder rijbewijs door Krabbendijke hadden gereden.


Via social media laat de politie weten dat vanmorgen meerdere eindexamenkandidaten met de trekker naar school waren gekomen. Agenten controleerden de scholieren en de meesten hadden alles keurig op orde. Een jongen in een Unimog bleek echter niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Ook een jongen op een snorfiets bleek geen rijbewijs te hebben.

De overtreders zijn doorverwezen naar Halt! De politie benadrukt dat je niet verzekerd bent als je rijdt zonder rijbewijs.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onbegrip (28-3-2022 om 12:19)
Trekkers staan nu midden op de weg... Maar maakt niet uit verder
Ha ha (26-3-2022 om 07:39)
Maar de trekkers staan zonder rijbewijs wél keurig geparkeerd, in tegenstelling tot een ander voertuig op de foto, hahaha.
Nou nou (25-3-2022 om 19:24)
Sjongejonge
Cookie-instellingen beheren