Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Vrachtwagencombinatie afgekeurd tijdens verkeerscontrole

Toegevoegd: 25-03-2022, 22.12 uur
Vrachtwagencombinatie afgekeurd tijdens verkeerscontrole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - De politie heeft vrijdag rondom het havengebied bij Hoek en omstreken een controle gehouden. In totaal werden er tegen 37 voertuigen maatregelen genomen. Eén vrachtwagencombinatie werd zelfs uit het verkeer gehaald.


De controle werd in de ochtend gestart. Aan beide kanten van de Westerscheldetunnel waren motoragenten aan het posten. Uiteindelijk werden de geselecteerde voertuigen naar de controleplek bij Hoek geleid.

Daar controleerden agenten of alle zaken rondom het voertuig in orde was. Volgens de politie waren er in totaal 37 wagens waar iets niet mee in orde was. Zo was er bij sommige bestuurders sprake van overbelading, een onverzekerde voertuig of kentekenplaten die niet klopten of zelfs afwezig waren.

Ook troffen de agenten tijdens de controle een gestolen oplegger aan. De trailer werd ter plekke in beslag genomen. Verder werd er ook een complete vrachtwagencombinatie met dusdanig veel gebreken uit het verkeer gehaald omdat het volgens de politie niet meer verantwoord was om het voertuig verder te laten rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (26-3-2022 om 05:10)
Prima actie, de rommel word er van tussen gehaald
mar (25-3-2022 om 23:30)
Geweldige actie. Weer een hoop opgelost en gevaarlijke voertuigen van de weg gehaald. Inclusief een gestolen oplegger!!!
Cookie-instellingen beheren