Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in de sloot bij Arnemuiden

Toegevoegd: 26-03-2022, 09.41 uur
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - Een personenauto is zaterdagochtend in de sloot beland bij Arnemuiden. De inzittenden hoefden niet mee naar het ziekenhuis.


Het ongeluk gebeurde rond 08.45 uur op de Muidenweg bij Arnemuiden. Vlakbij De Piet verloor de bestuurster door onbekende oorzaak de controle over het voertuig waardoor de auto van de weg raakte.

Uiteindelijk kwam de personenauto in de naastgelegen sloot tot stilstand. De inzittende zijn door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De auto is getakeld en meegenomen door een berger.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (27-3-2022 om 11:47)
Leuk om te lezen dat er een telefoon in 't spel is ... De Pietweg is omgeven door bossen , heb er meerdere malen een noodstop moeten maken voor een hert en er zijn daar ook heel veel konijnen. Dus een uitwijkmaneuvre behoord ook zeker tot de mogelijkheden,... Maar dat is ook weer een speculatie waar je niets aan hebt.
Hahah (27-3-2022 om 11:18)
Of de wegen worden smaller, of de auto's worden breder, maar dat is niet het geval. Zou het dan toch aan die mobieltjes liggen, al die eenzijdige ongevallen???? Ik zie wel in mijn omgeving dat mensen helemaal leip zijn van zo'n schermpje.... Het is haast schier onmogelijk om hun werk naar behoren te doen, omdat er zoveel te doen is op dat schermpje Het is een ziekte ja, maar als je je weggebruik wilt combineren met je ziekte voor dat schermpje, kan het weleens fout gaan.
Moeder (26-3-2022 om 17:37)
Vrees dat de bestuurster ook met andere dingen bezig was... De mobiel ofzo. Vergeef me als het in dit geval niet zo is, maar het is nog veel te vaak wél zo. Gelukkig geen zwaar gewonden...
Edwin (26-3-2022 om 12:34)
De wegen zijn blijkbaar te smal tegenwoordig, het is de orde van de dag.
Cookie-instellingen beheren