Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Meerdere gewonden bij familieruzie

Toegevoegd: 26-03-2022, 12.21 uur - Update: 26-03-2022, 12.51 uur
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Bij een ruzie zijn zaterdag in Middelburg meerdere personen gewond geraakt. Volgens de politie zou het gaan om een ruzie in de familiaire kring.


De politie ging rond 11.30 uur met spoed ter plaatse naar het Driewegenhof voor een melding van een vechtpartij in een van de flatgebouwen. Niet veel later kwamen ook meerdere ambulances ter plaatse om medische ondersteuning te bieden. Ook is de officier van dienst van de geneeskundige dienst ter plaatse. Volgens de politie zou in een woning een vechtpartij zijn uitgebroken.

Het zou, volgens een woordvoerder van de politie, gaan om een conflict in de familiare kring. Bij het incident zijn meerdere personen gewond geraakt. Tenminste één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onbekend wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. Omdat het om een conflict in de huiselijke kring gaat en er verder geen aangifte gedaan wordt, kan de woordvoerder van de politie verder geen uitspraken doen over het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (28-3-2022 om 09:00)
Ik snap de ophef niet, het was met de vuisten en hier in de reacties is al door meerdere beunhazen verklaard dat je geschillen “met de vuisten” oplost en daarna een biertje drinkt met elkaar…. Lekker een biertje drinken met je vers opgelopen hersenbeschadiging…. Fan tas tisch
Renata (27-3-2022 om 15:12)
Geen aangifte dan ook geen aandacht en inzet aan besteden. Laat doen.
Gezellig (27-3-2022 om 13:03)
Wat een fijne familie is dat, de 1 denkt nog sterker te zijn dan de ander, en we doen niet voor elkaar onder....... whahahah.. Wat een mensen leven er op deze wereld... De 1 denkt nog sterker te zijn dan de ander, en de ander verdedigt zijn standpunt met gebalde vuisten. Whahahah, wat kan de mens toch diep zinken, als het om eigen ego gaat
Michel (27-3-2022 om 12:25)
Van je familie moet je het maar hebben
Jaap (27-3-2022 om 11:59)
En ja hoor, weer de bekende parel Dauwendaele, de eeuwige smet van Middelburg vanwege het ontbreken van daadkracht om de bezem er eens door te halen. De meerderheid die van goede wil is, is er al sinds jaar en dag de dupe van.
Bezorgd.... (27-3-2022 om 11:55)
Schijnt de 2e of 3e keer al te zijn in een paar dagen dat hulpverleners en politie ter plaatse moesten komen......
Cookie-instellingen beheren