Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Man gaat horecamedewerker te lijf in Goes

Toegevoegd: 27-03-2022, 10.39 uur
Man gaat horecamedewerker te lijf in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - Een 28-jarige man is zaterdagmiddag in Goes aangehouden nadat hij een handgemeen had met een medewerker van een horecagelegenheid. De man zou gevraagd zijn te vertrekken van een terras toen hij door het lint ging.


Het incident gebeurde rond 14.50 uur op de Grote Markt in Goes. De 28-jarige verdachte uit Ter Apel had eerder al op een ander terras gezeten om wijn te drinken. Toen bleek dat hij daar de rekening niet kon of wilde betalen, werd hij weggestuurd. De man nam vervolgens plaats op een ander terras. Daar werd hij aangesproken door een medewerker die hem vroeg te vertrekken. De man gooide vervolgens een volle wijnfles op de grond en ging de horecamedewerker te lijf.

Er ontstond daarop een handgemeen. Uiteindelijk is de verdachte door een andere horecaondernemer mee naar binnen genomen om daar op de politie te wachten. Agenten hielden de man aan en brachten hem naar een politiecellencomplex. Daar legde hij een verklaring af. Later op de avond is de man in vrijheid gesteld. Het slachtoffer van de mishandeling deed aangifte. De verdachte moet zich voor de rechter verantwoorden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hmmm (27-3-2022 om 21:54)
# rulefollower ..leg uit ,waarom u dit in verband trekt?
Tuinman (27-3-2022 om 20:20)
Die man zocht duidelijk ruzie en wilde zeker knokken. Waarschijnlijk zitten zijn hersens in zijn vuisten. Wel jammer van de sfeer op de terrassen. Een paar weken opsluiten om wat langer af te koelen, zou op zn plaats zijn. Maar ja, dit is Nederland met rechters, die alles zonde vinden.
rulefollower (27-3-2022 om 12:06)
Ter Apel? Zeker bekend van het stennis maken in de bus aldaar?
Cookie-instellingen beheren