Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 376 km

Uitgaander opgepakt die met glas wilde slaan

Toegevoegd: 27-03-2022, 10.58 uur
Uitgaander opgepakt die met glas wilde slaan
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden in Middelburg die een horecamedewerker wilde slaan met glaswerk. Ook zou hij agenten met de dood hebben bedreigd.


De situatie ontstond in de nacht van zaterdag op zondag in het centrum van Middelburg. De man was uit een horecagelegenheid gezet nadat hij een medewerker van het café wilde slaan met glaswerk. Volgens de politie zou hij zich ook op straat vervelend hebben gedragen.

De agenten besloten de man aan te houden toen hij in de Langeviele besloot tegen een winkelpand te gaan plassen. Toen de dienders hem wilden aanhouden, zou hij de agenten met de dood hebben bedreigd. Tijdens de aanhouding verzette hij zich hevig en wist te ontkomen. Vervolgens zette hij het op een lopen. Uiteindelijk werd hij op de Pottenmarkt op de grond gewerkt en onder controle gehouden.

Daarop is de verdachte overgebracht naar het arrestantencomplex in Torentijd. Toen de agenten hem daar wilden onderwerpen aan een ademanalyse, weigerde hij daar aan mee te werken. Volgens de politie moet iemand die bij geweldsmisdrijven betrokken is, verplicht meewerken aan de alcohol-of drugstest. Als men niet meewerkt is dat een strafbaar feit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (28-3-2022 om 01:58)
Ja, weer echt zo'n huftertje die denkt dat hij overal de baas is. Nou "Lul" dat ben je niet. Ja en op de Pottenmarkt zijn er al meer figuren tegen de grond aan gewerkt. een slechte keuze dus voor je vluchtplan!! Trouwens, meewerken aan een oplossing, ben je verplicht.
Dreigen (27-3-2022 om 12:16)
Trieste lui zijn dat, die agenten met de dood bedreigen en niet mee willen werken. Er zijn zoveel van zulke trieste toeters, die helemaal veranderen als ze wat alcohol hebben gedronken. Zulke trieste lui zou je eigenlijk moeten verbieden om alcohol te nuttigen, want die kunnen er niet tegen. Meestal zijn het nog kleine kereltjes ook, met minder bloed in hun lichaam dan een grote vent, waar de alcohol al snel parten speelt. Wat had dit kereltje zich voorgesteld, toen hij agenten met de dood bedreigde??? Hoe had hij zijn leven gezien, als hij daadwerkelijk zijn dreigement tot uitvoer had gebracht?
Cookie-instellingen beheren