Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote brand in loods Eiersgatweg Biervliet

Toegevoegd: 27-03-2022, 13.41 uur - Update: 27-03-2022, 13.46 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - Aan de Eiersgatweg in Biervliet is een grote brand uitgebroken in een loods. De brandweer is met diverse voertuigen onderweg.


In de loods staan volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) verschillende voertuigen. De eerste melding van de brand kwam rond 13.25 uur binnen. Vrijwel direct werd opgeschaald naar middelbrand en de brandweer gaf rond 13.35 uur het nader bericht 'grote brand'. Er zijn nu drie blusvoertuigen opgeroepen. Ook een watertransportsysteem is ter plekke gevraagd. De loods staat inmiddels volledig in brand, zo meldt de VRZ. De brandweer zet in op het beschermen van een naastgelegen loods. 

De Veiligheidsregio adviseert mensen in de buurt van het brandadres om uit de rook te blijven. Er zouden geen personen meer aanwezig zijn in de loods. Wel is voor de zekerheid een ambulance stand-by gestuurd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren