Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Auto beschadigd bij ongeval Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 28-03-2022, 11.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een ongeval op de Nijverheidsweg in Sint-Maartensdijk is vanmorgen een personenauto beschadigd geraakt. Bij dit ongeluk raakte niemand gewond.


Het ongeval vond omstreeks 09.30 uur plaats bij de rotonde op de kruising van de Nijverheidsweg en de Provincialeweg (N286). Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. De auto raakte bij het ongeval beschadigd. De opgeroepen medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder onderzocht. Hij bleek volgens de politie niet gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Van Eijck heeft het voertuig geborgen. De politie heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. Na een uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren