Weerbericht:
Overdag perioden met zon en kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens stampen op gestolen fiets Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2022, 12.54 uur
De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets.
De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag in Vlissingen twee jongens op heterdaad betrapt toen zij een gestolen fiets aan het vernielen waren.


De jongens, beide 14 jaar oud, waren volgens de politie op de fiets aan het stampen. Dat op zich was natuurlijk al opvallend maar omdat het ook nog eens ging om een roze gekleurd exemplaar, vermoedden de dienders dat er meer aan de hand was. Toen een onderzoek werd ingesteld, bleek dat de tweewieler van diefstal afkomstig was.

De jongens hebben een verklaring afgelegd in Torentijd. De politie is nog op zoek naar de rechtmatige eigenaar van de fiets. Deze kan zich melden via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (29-3-2022 om 16:58)
@Anke, ik heb die wel gehad, maar zo opgevoed dat ze met hun handen/voeten van andermans spullen moesten blijven. Maar helaas is het tegenwoordig bij sommige ouders zo, wat je buitenhuis doet zal ons een zorg zijn, als je het maar niet thuis doet. Over opvoeding gesproken.
Sonja (29-3-2022 om 16:53)
Moderne ouders van nu he!!! , puberende kinderen, och wat zonde, nou die van mij hadden dit niet moeten flikken, half jaar geen zakgeld, er zijn ook pubers die van een ander z'n spullen afblijven, de rest noemen we bij ons tuig !!!
Ron T (29-3-2022 om 12:37)
Wat een helden zijn dit toch ,stelletje flapdrollen , Hier wordt je toch helemaal te triest voor worden van,,,,.etterbakjes
Anke (29-3-2022 om 11:13)
@ Michel, Jij hebt zeker zelf geen puberende kinderen? Keur het gedrag zeer zeker niet goed en ze moeten ook zeker zelf de schade vergoeden. Je kunt je kind goed opvoeden, dus normen en waarden meegeven, maar dat is helaas geen garantie dat ze geen rotstreken uithalen in gezelschap van anderen. Op deze leeftijd is het ook: Waar je mee omgaat ........
Michel (29-3-2022 om 08:39)
@NN, niks ouders er buiten laten, ze hebben de plicht om deze snotneuzen op te voeden. LAAT deze ouders maar voor de kosten opdraaien.
Nn (28-3-2022 om 22:47)
laten jongens ze zelf maar de schade vergoeden de ouders staan hier buiten
Cookie-instellingen beheren