Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie senioren mishandeld in Goes, politie zoekt getuigen

Toegevoegd: 29-03-2022, 15.48 uur
Drie senioren mishandeld in Goes, politie zoekt getuigen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Een groepje jongeren heeft op 18 maart in Goes drie senioren mishandeld en daarbij gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart en is specifiek op zoek naar een scooterrijder die getuige zou zijn geweest van het voorval.


Op de  bewuste vrijdagavond werden omstreeks 23.00 uur twee mannen (78 en 80 jaar oud) en een vrouw (77 jaar oud) lastiggevallen door een groepje jongeren. De slachtoffers waren op dat moment per fiets op weg via de Voorstad richting de Stenenbrug. Vlak voor de Stenenbrug werden ze door drie jongens en een meisje vanaf hun fietsen tegen de grond gewerkt en mishandeld.

Een passerende scooterrijder mengde zich tussen de slachtoffers en hun belagers zodat de slachtoffers weg konden komen. Desondanks raakten de drie allemaal gewond. De slachtoffers hebben allemaal aangifte gedaan van mishandeling. De politie is nu op zoek naar de eerder genoemde scooterrijder.  Daarnaast worden eventuele andere getuigen gevraagd om zich te melden via het telefoonummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (2-4-2022 om 15:32)
Jeugd@ Weet je wat de grootste fout is van de oudere, dat ze mensen zo als ou, op de wereld gezet hebben en dan ook nog vergeten zijn op je fatsoen bij te brengen.
Nel (31-3-2022 om 11:29)
Jeugd, leg me eens uit op welke manier de ouderen de wereld hebben vernietigd. Ik vind dit een zeer onbehoorlijke opmerking, en nee ik ben geen oudere.
Mercedes (30-3-2022 om 22:35)
In de Middeleeuwen maakte men gebruik van een schandpaal. Voor dit soort gasten mag deze van mij weer in gebruik worden genomen Ze zeggen weleens de goede zitten binnen en de gestoorden lopen buiten, dat is in dit geval zeker waar Wat bezielde deze gasten? korsluiting in hun hersenen kan het niet geweest zijn want als je zoiets doet heb je geen hersenen. Ik zou mij diep schamen als mijn kind hierbij betrokken zo zijn geweest. Als ze niet hard aangepakt worden dan gaat de maatschappij nog afzien met deze bucht. De slachtoffers wens ik veel sterkte en een spoedig herstel toe. Dit zijn een paar rotte appels, het merendeel van de jeugd is gewoon top
bram goeree (30-3-2022 om 16:50)
Jeugd jij vergeet een ding en dat is dat ouderen nog respect bij zijn gebracht en dat ontbreekt vaak bij de jongeren .kijk alleen maar naar de klimaat marsen door jongeren het idee is prima behalve dat ze altijd vergeten hun eigen zooi op te ruimen .dus wie vernietigt de wereld dan ?
Emergo (30-3-2022 om 14:25)
@ Jeugd Ook knap, de ouderen jzijn mishandeld en jij vindt dat dus zo ongeveer hun eigen schuld Wel, wel.
r (30-3-2022 om 10:44)
@Timsalabim , typische reaguuurders ? je doelt op je eigen ongefundeerde mening op werkelijk elk artikel hier op het forum...
Cookie-instellingen beheren