Weerbericht:
Toenemende bewolking, vanmiddag regen. Komende nacht en morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Uitslaande brand verwoest zolder Rilland

Toegevoegd: 03-07-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
RILLAND - De zolder van een hoekwoning aan de Hontestraat in Rilland is gistermiddag volledig uitgebrand. De brandweerkorpsen van Rilland en Krabbendijke en de ladderwagen van het korps Goes bestreden het vuur met zo`n twintig man. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan en hoeveel schade er is.

Het korps Rilland kreeg de melding van de uitslaande brand gistermiddag rond ??n uur. Het bleek al bij de melding om een zogeheten middelbrand te gaan, waarop ook het korps Krabbendijke en de ladderwagen van de Goese brandweer werden ingeschakeld. Rond kwart voor twee was de brandweer de brand meester.

De brand bleef beperkt tot de zolder van de woning. De rest van de woning en omliggende panden liepen een nog onbekende roet- en waterschade op. De bewoners van het pand waren op het moment van de brand niet aanwezig.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren