Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 27 km

Arrestatie na vechtpartij op AZC Middelburg

Toegevoegd: 30-03-2022, 08.09 uur
Arrestatie na vechtpartij op AZC Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten hebben vannacht bij een asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg een arrestatie verricht naar aanleiding van een mishandeling aldaar.


Meerdere politiewagens werden vannacht op pad gestuurd nadat was gemeld dat er gevochten zou worden op het terrein van het AZC aan de Laurens Stommesweg. Ter plekke bleek er volgens de politie inderdaad een conflict te zijn geweest.

Eén persoon is aangehouden als verdachte. Over de aanleiding voor de ruzie is niets bekendgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
exportzeeuw (31-3-2022 om 06:49)
er zou een goed gekeken moeten worden uit welke landen dit volk komt. is het er weer veilig? terug naar eigen land/regio. ga je een keer over de schreef? aantekening achter je naam, doe je het nog eens ? enkeltje naar land van herkomst. als je vlucht voor geweld en je brengt het geweld mee mag je lekker wegblijven wat mij betreft . tuurlijk is het geen ideale leefomgeving in zo'n azc maar geweld is toch waarom je hier bent gekomen? om daarvan te vluchten?!
Sha (30-3-2022 om 23:25)
@Johan. Precies mijn gedachten
Mokum (30-3-2022 om 11:50)
Enkeltje Rusland
Johan (30-3-2022 om 11:14)
@Renata: Hoezo? De ene vluchteling is toch niet meer waard dan de andere? Het zijn allemaal mensen die hulp willen en die vertrokken zijn uit een land in oorlog of uit een land met een buitengewoon onfatsoenlijk regime.
Renata (30-3-2022 om 10:30)
Leeg maken en de echte vluchtelingen uit Oekraïne erin.
Cookie-instellingen beheren