Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte brandstichting Oost-Souburg is bewoner

Toegevoegd: 30-03-2022, 16.42 uur
De politie deed onderzoek naar de brand.
De politie deed onderzoek naar de brand.
© Foto: EugĂ©ne Harthoorn
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG -  De man die woensdag werd aangehouden na de brand in de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg is de bewoner van het pand. Dat laat de politie weten in een persbericht.


De brand in de Oost-Souburgse woning ontstond woensdagochtend in de Nagelenburgsimgel. Omdat er aanwijzingen waren dat de brand aangestoken zou kunnen zijn, en dat de bewoner dit mogelijk zelf zou hebben gedaan, kwam de Forensische Opsporing ter plaatse om onderzoek te doen. In de tussentijd werd de bewoner van het pand in een woning elders in Oost-Souburg aangehouden op verdenking van brandstichting. De man was gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.

Vermoedelijk is de man, nadat de brand door nog onbekende oorzaak was ontstaan, uit het raam gesprongen en op de grond ten val gekomen. Hierdoor liep hij verwondingen op. In het ziekenhuis is hij behandeld aan zijn verwondingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren