Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 38 km

Slachtoffer Middelburg is vrouw (18) uit Arnemuiden

Toegevoegd: 01-04-2022, 17.14 uur
Het slachtoffer van dit ongeval is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden
Het slachtoffer van dit ongeval is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De scooterrijder die vanochtend ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Siloweg is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden. Het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen.


Het ongeval vond omstreeks 09.15 uur plaats op de kruising Kleverskerkseweg en de Siloweg. Het slachtoffer reed op een scooter en werd aangereden door een bestelwagen. Omstanders hebben zich direct over het slachtoffer ontfermd en hebben de hulpdiensten gealarmeerd. Het slachtoffer werd lange tijd door hulpverleners gereanimeerd.

Vanwege de aard van het letsel werd het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis van Goes overgebracht. De trauma-arts en de verpleegkundige van het traumateam zijn meegereden in de ambulance.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de 64-jarige bestuurder uit de gemeente Veere en een aantal ooggetuigen. De verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (2-4-2022 om 05:13)
Vreselijk als zoiets je overkomt. Direct heel veel vragen en veel onzekerheden. Als je dit als 18 jarige meemaakt, dan heeft dat een behoorlijke impact. Ook voor de 64 jarige bestuurder is zo'n situatie verschrikkelijk. Hoop dat beide partijen er duidelijkheid in krijgen. Heel veel sterkte, want uiteindelijk is iedereen slachtoffer !
Archaios (1-4-2022 om 21:38)
En helaas overleden.
Cookie-instellingen beheren