Weerbericht:
Vandaag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
54 files van totaal 207 km

Slachtoffer Middelburg is vrouw (18) uit Arnemuiden

Toegevoegd: 01-04-2022, 17.14 uur
Het slachtoffer van dit ongeval is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden
Het slachtoffer van dit ongeval is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De scooterrijder die vanochtend ernstig gewond raakte bij een verkeersongeval op de Siloweg is een 18-jarige vrouw uit Arnemuiden. Het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen.


Het ongeval vond omstreeks 09.15 uur plaats op de kruising Kleverskerkseweg en de Siloweg. Het slachtoffer reed op een scooter en werd aangereden door een bestelwagen. Omstanders hebben zich direct over het slachtoffer ontfermd en hebben de hulpdiensten gealarmeerd. Het slachtoffer werd lange tijd door hulpverleners gereanimeerd.

Vanwege de aard van het letsel werd het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen om medische assistentie te verlenen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis van Goes overgebracht. De trauma-arts en de verpleegkundige van het traumateam zijn meegereden in de ambulance.

De politie heeft verklaringen opgenomen van de 64-jarige bestuurder uit de gemeente Veere en een aantal ooggetuigen. De verkeersspecialisten van de politie doen verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (4-4-2022 om 13:20)
@emergo.. daar gaat het dus fout. Fietsers moeten op gelijke kruisingen gewoon voorrang verlenen aan auto's e.d. van rechts.. niet zelf regels verzinnen.
Emergo (3-4-2022 om 20:22)
@Mar De regels zijn heel duidelij. Bij een gelijkwaardige kruising heeft langzaamverkeer (fietsers en bromfietsers) voorrang. Bij afslaand verkeer heeft rechtdoorgaand langzaam verkeer, voetgangers, fietsers en bromfietsers voorrang. Heel duidelijk allemaal, maar je moet het wel toepassen en aub geen dictatuur van het vet snelverkeer instellen.
Nn (2-4-2022 om 18:39)
Heel.veel sterkte voor de betrokkenen . Vreselijk om een kind te moeten verliezen op jonge leeftijd
Mar (2-4-2022 om 17:28)
Triest! Veel sterkte voor alle betrokkenen. Tevens denk ik dat de verkeersregels heel gauw moeten worden aangepast. Zodat fietsers, brommers en scooters niet meer vogelvrij zijn en zich weer moeten houden aan de verkeersregels. Zij zijn langzaam verkeer en moeten snelverkeer voor laten gaan. Tevens ook rechts rijden en niet tegen het verkeer in. Ik denk dat dit veel ongelukken zal voorkomen.
middelburger (2-4-2022 om 15:11)
heel veel sterkte gewenst aan de fam,vrienden,dit gun je niemand
Emergo (2-4-2022 om 11:59)
Ik kan me haast niet voorstellen dat de bestuurdeer van de bestelauto niet zou weten wat er gebeurd is.
Cookie-instellingen beheren