Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder onder invloed, bijrijder heeft drugs bij zich

Toegevoegd: 02-04-2022, 15.18 uur
Bestuurder onder invloed, bijrijder heeft drugs bij zich
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Een 29-jarige man uit Roosendaal is vannacht in Middelburg betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Zijn bijrijder, een 20 jarige man uit Sint Willebrord, is aangehouden voor drugsbezit.


Agenten controleerden de auto rond 01.35 uur op de Mortiereboulevard. Toen de politie de bestuurder aanspraken, bleek de auto naar hennep te ruiken. De aanwezige agenten vonden in de auto een zak wiet. De 20-jarige bijrijder werd hierop aangehouden voor drugsbezit en overgebracht naar een cellencomplex.

Tijdens de controle hebben de agenten de 29-jarige bestuurder onderworpen aan een speekseltest. Deze test gaf een positieve uitslag op het gebruik van THC (de werkzame stof in wiet) en cocaïne. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Co Caine (3-4-2022 om 11:37)
Waarom doet deze brabo tuig in Middelburg. Zeker met drugs handelen.
Cookie-instellingen beheren