Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden die nog 29 dagen moet zitten

Toegevoegd: 05-04-2022, 10.16 uur
Man aangehouden die nog 29 dagen moet zitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft maandagavond een man uit Middelburg aangehouden die nog een gevangenisstraf van 29 dagen open had staan. Omdat de man niet zelf open deed, moesten de agenten een list gebruiken.


De agenten reden maandag in Middelburg langs de woning van de betreffende persoon omdat hij nog gesignaleerd stond voor een gevangenisstraf. Deze straf had hij opgelegd gekregen voor het meermaals reizen zonder vervoersbewijs in de trein en een winkeldiefstal.

De dienders zagen licht branden in het huis van de man en hadden een vermoeden dat hij weleens thuis kon zijn. Toen een van de agenten aanbelde bij de woning, deed hij echter niet open. Hierop bedachten de twee politiemedewerkers een list. Een van de dienders reed van het huis weg met de politieauto terwijl de collega achterbleef in de tuin.

Na even wachten zag de achtergebleven agent hoe de gesignaleerde man tevoorschijn kwam in de keuken om op zijn gemak een basepijp aan te steken. Lang kon hij daar echter niet van genieten omdat hij daarop werd aangehouden door de politie. Hij is daarop overgebracht naar cellencomplex Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (10-4-2022 om 17:18)
Een list?, wat goed van die agenten, hulde daarvoor! Wie weet tegenwoordig nog wat een list is? sinds Ollie B Bommel '' Tom Poes verzin een list ", hoor je daar nooit meer over.
Mijn mening (7-4-2022 om 08:30)
Effe lekker aan de base pijp, kansloze droplul. Als je dat kan betalen dan kan een kaartje er ook wel af.
Arthur (7-4-2022 om 07:07)
@Bram zoiets begrijp ik ook niet, hoe kan je nou verlof krijgen als men in de gevangenis zit. Het hoort namelijk een straf te zijn en geen hotel.
Ton (6-4-2022 om 11:56)
Goede actie, beetje creatief zijn en oppakken die handel, kan dit zeker waarderen en een dikke duim voor deze 2 agenten. Er lopen nog te veel rond die veroordeeld zijn en proberen er onderuit te komen. Ga zo door!
bram (6-4-2022 om 01:50)
Je moet nog strafdagen uitzitten, waarom is deze man dan vrijgelaten? Daar snap ik helaas niets van en ik denk velen met mij niet! Dat betrokkene daarbij vanaf wil komen, dat snap ik wel. Mis ik iets, of ben ik zo stom, of de veroordelende rechter.
mikel (5-4-2022 om 14:08)
tjonge zeg ,en dat hebben ze zelf uitgedacht,wat slim die pet nekt ons allemaal
Cookie-instellingen beheren