Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer gaat Vlissingen controleren op brandveiligheid

Toegevoegd: 05-04-2022, 22.28 uur
Brandweer gaat Vlissingen controleren op brandveiligheid
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De medewerkers van de brandweer gaan in de maanden april en mei zogenaamde zichtcontroles houden in de binnenstad van Vlissingen. Door de controle wilt de brandweer een algemene indruk krijgen van de brandveiligheid in de stad. 


De leden van de brandweer zullen in de twee maanden lopend door de stad trekken om de situaties in Vlissingen te controleren. Daarbij wordt gelet op mogelijke problemen in straten als blusvoertuigen moeten passeren. Ook wordt er gekeken of de ondergrondse brandkranen wel bereikbaar zijn.

Verder worden ook andere zaken die opvallen en betrekking hebben op de brandveiligheid van de stad meegenomen in de controles. De gemeente Vlissingen benadrukt dat er geen gebouwen worden bezocht of mensen worden aangesproken. Wel kunnen er foto's gemaakt worden die als voorbeeld kunnen dienen. De resultaten van het onderzoek worden later met de gemeente besproken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ton (6-4-2022 om 11:51)
Goede actie, alles nog eens onder de loep nemen en beoordelen of er nadien aanpassingen nodig zijn. Elke seconde telt en kan een mensenleven redden, zowel de mijne als de uwe.
Loes (6-4-2022 om 04:57)
Goed dat deze controle gebeurd als je ziet hoe de auto.s vaak geparkeerd staan, sta ik niet te kijken dat er schades ontstaat er word zo onderschat dat men denkt dat iemand makkelijk kan passeren
Cookie-instellingen beheren