Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Geluidsapparatuur in beslag genomen na overlast

Toegevoegd: 06-04-2022, 22.46 uur
Geluidsapparatuur in beslag genomen na overlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft woensdag geluidsapparatuur in beslag genomen nadat er een melding van geluidsoverlast binnenkwamen. Volgens de politie waren er eerder ook al klachten over hetzelfde adres.


De politie op Walcheren kreeg in de loop van de dag een melding over geluidsoverlast die vanuit een woning kwam. Volgens de politie was het adres al eerder bekend omtrent geluidshinder. Toen agenten ter plaatse gingen, merkten zij ook dat er harde muziek en geschreeuw te horen was.

Omdat er al meerdere meldingen van overlast bij de politie in het systeem stonden, de bewoner al was bekeurd en gewaarschuwd, besloten de agenten in te grijpen. Daarbij werd al het geluidsapparatuur in beslag genomen. Volgens de politie gebeurde dat na toestemming van een hulpofficier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (7-4-2022 om 12:52)
Nee Henky. Zo werkt dat dus. Je zegt op tv het 1 en doet het andere. Maar goed dat ze toch gekomen zijn voor deze asociale figuren die dachten nu vrij spel te hebben.
Emergo (7-4-2022 om 11:42)
@Ja-Ja Wat heeft dit item met de zwakkeren in de samenlevibng te maken ? Volgens mij gaat het meer over jouw afkeer van de politie.
Henky (7-4-2022 om 09:08)
Ik had toch gehoord op de TV dat ze hier niets mee deden zolang er geen gevaar was voor derden? gaat lekker in Zeeland ze staan hier echt achter hen collega"s van Nederland
Michelle (7-4-2022 om 08:53)
Wie niet horen wil kan niet meer horen!
Ja-Ja (7-4-2022 om 08:10)
Ja, als de politie op tv/npo zegt."We komen niet meer voor geluids overlast"dan krijg je dit. Het is ook een onzinnig protest voor meer loon en personeel. En dat het meest weer de zwakkere in de maatschappij zal treffen. net als mensen in elkaar slaan bij een vreedzaam protest. Dat durft de politie wel omdat ze uitvoeren wat de"regering"wilde/wil. Politie wees eens stoer en zegt we gaan NIET MEER personen beschermen in bepaalde functie.Maar dat durven ze niet !!!!
Cookie-instellingen beheren