Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Caravans uitgebrand bij bedrijf Sas van Gent

Toegevoegd: 09-04-2022, 01.01 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT - Vrijdagavond gingen meerdere stacaravans in vlammen op bij een bedrijf aan de Westkade (N252) in Sas van Gent. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gekomen. 


De brand werd omstreeks 22.55 uur opgemerkt door een passant die vanaf het water hoge vlammen had waargenomen. Volgens de melder zou de brand woedden bij een stacaravanbedrijf aan de Westkade tussen Sluiskil en Sas van Gent. Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat de stacaravans in lichterlaaie stonden. De stacaravans waren niet meer te redden en daarom heeft de brandweer ingezet op het voorkomen van uitbreiding.

De officier van dienst heeft omstreeks 23.20 uur het sein 'brand meester' gegeven. De brandweer is hierna nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Wat de oorzaak van de brand is, is volgens de Veiligheidsregio Zeeland niet bekend. 


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren