Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf mannen gepakt bij drugsactie, politie lost schot

Toegevoegd: 09-04-2022, 09.42 uur
Foto 14 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@herverdeling (10-4-2022 om 15:22)
@herverdeling, je ziet het volledig verkeerd. Dus de rijken moeten hun geld gaan delen bij toekomstige criminelen??? Zo het nu gaat, ben ik best tevreden mee. Op deze manier worden de mensen die zich met zulke drugszaken bemoeien, en dus ziek en rot in hun kop zijn, tenminste gestraft. Kansloze criminelen moet je natuurlijk nooit belonen met geld van de rijken, maar er moeten zwaardere straffen komen voor zulk soort uitschot en zieke geesten. Vroeger werden ze met een steen aan hun voet in de gracht gegooid. Op jou manier zou je nog meer rommel en zieke geesten kweken.
Aanname (9-4-2022 om 20:54)
Mooie actie van de politie en douane! Keihard aanpakken, en er dicht op blijven zitten. Goedbezig!
mark (9-4-2022 om 19:21)
@herverdeling grote geld, jj bent wel een makkelijke...... er is al een land wat zo een systeem heeft. dat pakt geld van de mensen die het goed hebben en verdeeld het daarna onder de armen en kanslozen. dat land heet Nederland! ik zou er direct gaan wonen als ik jou was. gratis geld jonguh!!!!!
Mijn mening (9-4-2022 om 17:27)
@ hervedeling grote geld. Dan kan je wel in Cuba gaan leven als je wil dat iedereen zijn deel van de overheid krijgt. Dit gajes gewoon straffen met hun eigen methoden.
Herverdeling grote geld (9-4-2022 om 12:34)
Beter de ongelijkheid in de wereld proberen te verminderen, geen idiote bedragen voor artiesten,sporters of bekende tv lui etc, de rijken zouden hun geld ook opnieuw moeten verdelen/ laten verdelen. dan krijg je minder criminelen die dingen gaan doen om ‘goed’ te zitten. Denk dat deze heren het snel weer op een andere manier proberen, hopelijk geen overal met slachtoffers, kijk maar wat je slim lijkt de wereld wordt totaal gesplitst en de armen zullen de rijken niet met rust laten als ze zelf moeten overleven… geld moet herverdeelt worden!! Stop ook met kinderen maken en ze niet op te voeden, deze wereld heb echt veel overbevolking en kijk maar naast je wat daarvan de gevolgen zijn. Kwaliteit vs kwantiteit…
Kees (9-4-2022 om 11:02)
Weg ermee...vanmorgen vroeg zag ik ook al van bepakte jochies in een auto zitten rondom souburg.dat hoort hier niet.. denk dat gebied steeds sterker bewaakt gaat worden. Chauffeurs die er ook nog voor moeten wijken. De haven bedrijven moeten een goede screening doen aan medewerkers.
Cookie-instellingen beheren