Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Acht bestuurders gewaarschuwd tijdens MONO-actie

Toegevoegd: 09-04-2022, 16.23 uur
Acht bestuurders gewaarschuwd tijdens MONO-actie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft vrijdag tijdens een MONO-actie meerdere bestuurders gewaarschuwd voor het gebruik van telefoons achter het stuur. Bekeuringen werden er niet uitgedeeld in verband met de CAO-actie van de politiebonden. 


Tijdens de controle die vrijdag gehouden werd, hielden de agenten acht bestuurders staande die hun telefoon gebruikten tijdens het rijden. In plaats van de gebruikelijke boete van 350 euro kregen de weggebruikers een pamflet van de politiebonden. Omdat de agenten actie voeren voor een betere CAO worden er momenteel geen bekeuringen uitgedeeld. Verder werden vier andere bestuurders gewaarschuwd voor andere feiten.

Dat politie laat wel weten dat het niet betekend dat er helemaal niet bekeurd wordt bij excessen. Zo werd een bestuurder bekeurd omdat die ruim 40 km per uur te hard reed en vervolgens 2 keer rechts inhaalde. Verder zijn er nog drie bestuurders bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.

 

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-4-2022 om 14:18)
Vind ik ABSOLUUT niet kunnen als waarschuwing! Worden er eindelijk eens een paar staande gehouden en dan komen ze weg met een waarschuwing! Ik heb echt begrip voor de CAO acties van de politie want die zijn terecht maar deze keuze is echt helemaal fout.
Albert (9-4-2022 om 23:24)
De gevaarzetting van niet handsfree achter het stuur is dusdanig groot dat je dat toch niet onder de CAO actie laat vallen? Lekker bezig zo...
Piet (9-4-2022 om 18:59)
Lekker bezig er zou maar iemand voor z'n donder worden gereden! Met een waarschuwing! Met jullie protest.
p (9-4-2022 om 18:53)
Goed bezig ,onze zogenaamde regering!!!
Cookie-instellingen beheren