Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 205 km

Verdachte jongeren mishandeling Goes melden zich bij politie

Toegevoegd: 09-04-2022, 16.34 uur
Verdachte jongeren mishandeling Goes melden zich bij politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft dinsdag 5 april twee jongeren aangehouden voor een mishandeling die op vrijdag 18 maart in Goes plaatsvond. Volgende week wordt een derde verdachte verhoord.


Het drietal wordt ervan verdacht dat ze half maart twee mannen van 78 en 80 jaar oud en een 77-jarige vrouw hebben belaagd in de Voorstad in Goes.  De drie slachtoffers raakten daarbij lichtgewond. Het tweetal, een jongen van 15 en een meisje van 16 jaar, beiden uit Goes afkomstig, meldden zich afgelopen dinsdag, nadat een van hun moeders doorkreeg dat zij betrokken waren bij dit incident. Zij legden een verklaring af en moeten zich later bij de rechter verantwoorden.

De politie heeft met een 19-jarige jongeman uit Arnemuiden afgesproken dat hij komende week een verklaring komt afleggen over zijn betrokkenheid bij het geweld. De politie was aanvankelijk op zoek naar een scooterrijder, die zich tussen de slachtoffers en de belagers mengde. Ook deze heeft inmiddels een verklaring bij de politie afgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (11-4-2022 om 07:19)
Weet je wat ik zo irritant vind; dat men denkt dat wat voor hun vroeger gewerkt heeft dit ook voor anderen moet werken of gewoon lukraak roepen dat de dienstplicht maar weer ingevoerd moet worden. De wereld is groter dan je achtertuin en “vroeger” gebeurde er ook ellendigheid…
Michel (10-4-2022 om 17:00)
Zullen weer wel van die HALT producten worden.
bram goeree (10-4-2022 om 13:45)
Ria natuurlijk hebben ook ouders vroeger katte kwaad uitgehaald ,ik ook hoor maar dit soort idioterie kwam bij ons nooit voor .want wanneer wij katte kwaad uithaalde wat niet kon dan werd je thuis ook nog eens onder handen genomen. en dat gebeurd nu zelden meer en dat is wat zeeuw denk ik bedoeld en terecht .een kind op de wereld zetten is niet zo moeilijk maar opvoeden tegenwoordig blijkbaar wel ..laat ze maar een flinke schade vergoeding betalen aan de slachtoffers door ervoor te gaan werken ,zo niet dan de ouders laten betalen .wel goed van die ene ouder dat ze er wel mee naar de politie is gegaan .nu de opvoeding nog
Tuinman (9-4-2022 om 23:08)
Chapo voor de moeder. Deze aso tieners zouden een klein half jaartje moeten brommen. Maar dat is volgens de rechter zieig, helaas. Wel zouden ze als taakstraf ouderen moeten helpen, Dan begrijpen ze misschien, dat dit niet echt kan. Ze worden zelf ook, misschien, oud.. Is dit dan hun toekomst?
Ria (9-4-2022 om 19:15)
@Zeeuw wat typisch dat die ouderen weer de schuld krijgen volgens jouw moet de jeugd dus tot hun 18e binnen blijven ,of alleen onder begeleiding van een oudere naar buiten. Waarom wordt de schuld altijd bij de ouders gelegd? ik heb een prima opvoeding gehad! maar dacht je dat ik als puber daar iets mee deed? Daar is nu net die pubertijd voor. dat je zelf de normen en waarden van de opvoeders gaat volgen. (of niet) in Hoever kan ik gaan? hoe strenger de ouders hoe meer verzet.
zeeuw (9-4-2022 om 17:49)
waar zijn die ouders zetten een jong op de wereld en gaan weer werken want ze moeten caraiere make\ en laat de rest maar aan de maatschapij over
Cookie-instellingen beheren