Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Zeker zes gewonden bij kettingbotsing A58

Toegevoegd: 25-09-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - Bij een ernstig ongeval op de A58 richting Bergen op Zoom zijn vanochtend rond acht uur zeker zes gewonden gevallen.

In de dichte mist klapten zeker twintig voertuigen op elkaar. Eén auto vloog in brand, maar de toegesnelde brandweer wist te voorkomen dat het vuur zich uitbreidde. De A58 richting Bergen op Zoom is vanaf de Vlaketunnel afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg.

Richting Vlissingen is de A58 nog wel open, maar moet het verkeer rekening houden met langzaam rijden en stil staan. De politie meldde dat de file, veroorzaakt door het ongeval, zich oploste toen rond half elf vanochtend de A58 weer vrij werd gegeven.

Ambulances uit Goes, Vlissingen en West-Brabant rukten uit naar de plaats des onheils. De brandweer uit Kruiningen snelde toe met twee brandweerwagens en 25 manschappen.Bij de kettingbotsing waren zeker twintig personenauto's en twee vrachtwagens betrokken. Eén auto schoof onder een vrachtwagen. Daarbij raakte een persoon ernstig bekneld.

Rond kwart over negen begonnen ruimingsdiensten al met het bergen van de minst beschadigde auto's.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren