Weerbericht:
Veel buien, in de kustgebieden mogelijk met onweer en veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na botsing op kruispunt in Goes

Toegevoegd: 11-04-2022, 02.05 uur
Door: Remi Mesu

GOES - Twee personenauto's hebben in de nacht van zondag op maandag schade opgelopen na een botsing in Goes. Niemand raakte bij het ongeluk gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 0.30 uur op de kruising van de Albert Joachimikade met de Ringbaan West. Een Peugeot kwam vanuit de richting van de Ringbaan West gereden terwijl de Volvo vanaf de Albert Joachimikade uit de richting van het Omnium gereden kwam.

Op het kruispunt botsten de twee auto's tegen elkaar. De Peugeot kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand terwijl de Volvo tegen een boom botste.

Bij het ongeluk raakte geen van de betrokkenen gewond. Een berger moest ter plaatse komen om de beide voertuigen te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (12-4-2022 om 18:58)
@ Nou Richard, volgens mijn informatie staan de meeste verkeerslichten 's avonds om 23.00uur op oranje knipperlicht. Maar daar tegenover hoor je inderdaad je verkeersregels te kennen.
Richard (11-4-2022 om 19:59)
kan zijn dat de stoplichten niet werkten, maar ja, dan moet je wel weten wie er voorrang heeft....
Cookie-instellingen beheren