Weerbericht:
Wolkenvelden. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (31) aangehouden voor mishandeling in trein

Toegevoegd: 12-04-2022, 12.21 uur
Man (31) aangehouden voor mishandeling in trein
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - De politie heeft vanmorgen in Kruiningen een 31-jarige man aangehouden nadat hij voor stampij had gezorgd in een trein. Hij heeft hierbij onder andere een passagier mishandeld.


De 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats stapte vanmorgen in Bergen op Zoom in de trein in de richting van Vlissingen. Onderweg viel deze man passagiers lastig en was hij aan het schreeuwen. Hierop hebben passagiers de politie gebeld. De man werd door een jongeman aangesproken op zijn gedrag. Hij werd hierop door de man geslagen.

De trein is op het station Kruiningen-Yerseke tot stilstand gebracht. Hier heeft de politie de 31-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. De verdachte is ingesloten. Het slachtoffer heeft bij de politie aangifte gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (14-4-2022 om 13:08)
bewijst maar weer eens dat er meer idioten op straat lopen dan opgesloten of behandeld worden .nog wat meer bezuinigen op zorg regering .
Cookie-instellingen beheren