Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing met veegauto Middelburg

Toegevoegd: 12-04-2022, 14.36 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Vanmiddag is een man gewond geraakt bij een botsing op de Herculesweg in Middelburg. Bij dit ongeval kwam een personenauto door onbekende oorzaak in botsing met een veegauto.


De voertuigen kwamen omstreeks 12.55 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Herculesweg en de Waldammeweg. De toegesnelde Koninklijke Marechaussee heeft het verkeer langs de ongevalslocatie geleid. De politie heeft de betrokken personen gesproken en bij beide bestuurder een alcoholtest afgenomen. Daarnaast heeft de politie de ongevalslocatie in kaart gebracht. Hierbij hebben de agenten onder meer afstanden opgemeten en genoteerd.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de bestuurder van de personenauto onderzocht. Hierop is de man naar het ziekenhuis gebracht. De personenauto is door bergingsbedrijf Kuzee afgesleept. De bestuurder van de veegwagen kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren