Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dagdienst Middelburg rukt uit voor brandmelding

Toegevoegd: 30-11-2005, 18.08 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De dagdienst/beroepsploeg van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is woensdag aan het eind van de middag uitgerukt voor een brandmelding.

Acht minuten over vier kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat er een wellicht een brandje zou woedden op de Bree in het centrum van Middelburg. Daarop namen de centralisten contact op met de Officier Van Dienst van de Stadsgewestelijke brandweer. Die besloot dat de dagdienst maar een kijkje moest gaan nemen.

Daarop werd de dagdienstploeg om elf minuten over vier gevraagd de tankautospuit 4530 en de ladderwagen 4550 onder prioriteit één te bemannen. Binnen korte tijd rukten de brandweerlieden uit.

Meer informatie over deze melding ontbreekt (nog).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren