Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Rookontwikkeling bij vrachtwagen A58 Goes

Toegevoegd: 12-04-2022, 16.41 uur
Het incident zorgde voor een fikse vertraging op de A58
Het incident zorgde voor een fikse vertraging op de A58
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Op de A58 ter hoogte van Goes heeft vanmiddag kort brand gewoed op een vrachtwagen. Dit incident zorgde voor een flinke vertraging.


De brandweerploegen van Goes en 's-Gravenpolder werden omstreeks 13.25 uur opgeroepen voor een voertuigbrand op de afrit van de A58 ter hoogte van de Nansenbaan. Ter plaatse troffen zij een vrachtwagen aan waar rook vanaf kwam. De brandweer heeft de brand geblust met een enkele straal hogedruk. Wat er precies heeft gebrand, is niet bekend.

De vrachtwagen is door bergingsbedrijf Kuzee geborgen met een speciaal bergingsvoertuig. Door het incident werd het overige verkeer vertraagd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (12-4-2022 om 19:35)
Overdrijven is ook een vak! De rem was vastgeslagen, hierdoor kwam er rook rechtsvoor vrij
Cookie-instellingen beheren