Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 94 km

Aanhouding na diefstal oortjes Middelburg

Toegevoegd: 12-04-2022, 17.02 uur - Update: 22-04-2022, 15.44 uur
Aanhouding na diefstal oortjes Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De jeugdagenten van basisteam Walcheren hebben vanmiddag een persoon aangehouden voor een winkeldiefstal op de Mortiereboulevard in Middelburg.


De agenten werden opgeroepen voor een winkeldiefstal bij elektronicawinkel MediaMarkt. In de winkel aan de Mortiereboulevard was een persoon betrapt op het stelen van oordopjes van het merk JBL. De gestolen goederen hadden volgens de politie een waarde van 79 euro.

De politieagenten hebben de verdachte aangehouden en ingesloten in het arrestantencomplex bij Penitentiaire Inrichting (PI) Torentijd in Middelburg. Daar is de verdachte in afwachting van verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karma (12-4-2022 om 21:50)
Hoe dom kan je zijn om voor nog geen8tientjes waarschijnlijk met een beetje pech een nacht of twee in de cel te belanden, vermoed een persoon die ronduit "te lui is om te werken" of zich daar te goed voor voelt nu even op de blaren zitten haha
Cookie-instellingen beheren