Weerbericht:
Warme nacht. Overdag zomers warm en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op z'n kop in sloot na botsing met scooter

Toegevoegd: 12-04-2022, 21.06 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND - Een scooterbestuurster is vanavond gewond geraakt bij een ongeval op de Kruisweg in Kamperland. Bij het ongeval belandde een auto op de kop in een sloot.


De automobilist en scooterbestuurster raakten omstreeks 18.40 uur met elkaar in botsing op de kruising met de Kruisdwarsweg. Hierbij werd de bestuurster van haar scooter gereden en raakte zij gewond. De automobilist is ondersteboven in de nabijgelegen vrijwel droge sloot beland.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer onderzocht en behandeld in de ambulance. Na de behandeling kon zij met eigen vervoer naar het ziekenhuis. De automobilist is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Bij beide partijen is een alcoholtest afgenomen.

De scooter is op een nabijgelegen erf gestald, de auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (13-4-2022 om 12:05)
Het is daar een gevaarlijk kruispunt ook. Okee in dit geval was de bestuurder dronken en betreft het een scooter. Maar er komen vaak vanaf die boerderij, wielrenners zo het kruispunt overvliegen, terwijl ze haaientanden hebben
Cookie-instellingen beheren