Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto zwaarbeschadigd na ongeluk N289 Krabbendijke

Toegevoegd: 13-04-2022, 09.01 uur
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
Bij het ongeval raakte niemand gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - Een personenauto is woensdagochtend zwaarbeschadigd geraakt na een aanrijding op de Oude Rijksweg (N289) tussen Kruiningen en Krabbendijke. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.


Ter hoogte van de kruising met de Gentmansdijk en het Bolwerk kwam de personenauto kort voor 07.00 uur in botsing met een bestelbus. Na de melding werd naast de ambulancedienst en de politie ook de brandweer opgeroepen maar er raakte niemand bekneld. Er bleek zelfs niemand letsel opgelopen te hebben.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de personenauto, die schade had aan de voorzijde, getakeld. De bestelbus had schade aan de achterzijde en de bestuurder kon zijn weg zelfstandig vervolgen. Medewerkers van de provincie Zeeland leidden het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Na een uurtje was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank de Kok (16-4-2022 om 12:25)
Laatste keer moest ik flink afremmen omdat er een djd autotje keurig 80 bleef rijden. Waar je 80 mocht. Dus ja.... In sommige oost europese landen rijden ze nog wat wilder, dat was hier vroeger ook zo.
Timsalabim (14-4-2022 om 04:37)
Iedereen in Zeeland weet dat het hier om een bedrijfsauto van een uitzendbureau gaat wat zich specialiseert in buitenlandse uitzendkrachten; dus je hoeft daar niet zo schijnheilig of onnozel over te doen Dauw. Goed gedaan hoor, nu is het net alsof ik de racist ben. Zie deze lui ook vaak rijden maar ik zie niks verkeerds aan hun rijlstijl; het is tevens mijn (en die van jullie ook niet) taak ook niet, ben geen agent of leraar.
Zeeuw (13-4-2022 om 20:15)
Verrassend, weer een van het bedrijf. Laatst nagenoeg geschept door een F1 coureur met dezelfde teksten op de bus.
Douwe dabert (13-4-2022 om 19:46)
Timsalabim, je hoeft het niet te lezen. Feit is wel dat die lui van DJD behoorlijk aso gedrag vertonen op de weg. Volgens timsalabim zijn dit dus gastarbeiders.
Avi (13-4-2022 om 14:12)
Weer een auto van het bedrijf, helaas zelf ook ervaren. Zou een tip zijn om ze allemaal van DJD eens een paar basis regels rijles te laten nemen in ons drukke Zeeland.
Paul Wouters (13-4-2022 om 11:33)
Niet verwonderlijk dat DJD hierbij betrokken is, hun rijstijl is hier algemeen bekend.
Cookie-instellingen beheren