Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doet onderzoek na onwelwording Terneuzen

Toegevoegd: 13-04-2022, 14.14 uur - Update: 13-04-2022, 15.52 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - Bij het sportcentrum aan de Vliegende Vaart in Terneuzen heeft de brandweer vanmiddag een onderzoek uitgevoerd nadat iemand onwel was geworden. In eerste instantie gingen de hulpdiensten ervanuit dat de persoon onwel was geworden door een gevaarlijke stof, maar dat blijkt niet te kloppen, zo meldt de gemeente Terneuzen.


De hulpdiensten werden vanmiddag omstreeks 12.00 uur opgeroepen voor een incident aan bij het sportcentrum de Vliegende Vaart in Terneuzen. Volgens de politie was gemeld dat er een persoon in aanraking was gekomen met een gevaarlijke stof. De brandweer ging hierop met twee blusvoertuigen ter plaatse. De adviseur gevaarlijke stoffen en de officier van dienst hebben vervolgens het onderzoek geleid.

Bij het onderzoek werden onder andere diverse metingen uitgevoerd. Volgens een woordvoerder van de gemeente Terneuzen werden geen bijzondere waardes gemeten en is gebleken dat de persoon niet door een gevaarlijke stof maar door een medische oorzaak onwel werd. Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis. Het sportcentrum kon tijdens het onderzoek gewoon open blijven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren