Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Bloedspoor leidt politie naar gewonde man

Toegevoegd: 13-04-2022, 15.24 uur
Bloedspoor leidt politie naar gewonde man
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een aangetroffen bloedpsoor heeft agenten van het politiebasisteam Walcheren vandaag naar een gewonde man geleid. Het slachtoffer bleek echter geen hulp meer nodig te hebben.


Bij de politie was alarm geslagen nadat iemand had ontdekt dat er voor zijn/haar woning een flinke plas bloed lag. Agenten volgden het spoor en kwamen zo'n 50 meter verder uit bij een andere woning. Op aanbellen en kloppen werd echter niet gereageerd. Nadat bij meerdere buren was aangebeld bleek één van hen een sleutel van het huis te hebben. De agenten gingen vervolgens naar binnen, al roepend dat zij van de politie waren. Ook hier werd echter niet op gereageerd.

"Binnen in de woning zagen wij het spoor naar boven lopen. Boven openden wij wat deuren en bij de laatste deur zagen wij dat de bewoner op een stoeltje zat. Hij had wat verwonigen op zijn gezicht en was deze aan het verzorgen. Hij verklaarde dat hij vannacht een drankje te veel op had en hierdoor was gevallen", zo vertelt de politie. De bewoner bleek zelf al naar de huisartsenpost (HAP) te zijn gegaan. "Hij had onze hulp dus niet meer nodig", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (13-4-2022 om 16:00)
Mja, drank maakt meer kapot.... Weet nu ook wat HAP eigenlijk betekent, Hoog Alcohol Promillage haha
Popeye (13-4-2022 om 15:57)
Vast geen bezopen boer uit Varkenskerke geweest, zo n vip-omschrijving van 'een drankje teveel in Onbenoemd'.
Cookie-instellingen beheren