Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade na botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 14-04-2022, 15.59 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Twee auto's zijn donderdagmiddag tegen elkaar gebotst in Vlissingen. Na het ongeluk moest niemand naar het ziekenhuis gebracht worden.


Het incident gebeurde rond 14.30 uur op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Een van de voertuigen kwam vermoedelijk uit de Hertzweg gereden terwijl een auto met een Belgisch kenteken over de Oude Veerhavenweg reed.

Bij de kruising botsten de twee personenauto's tegen elkaar. Beide auto's liepen daarbij schade op. De politie zette de weg gedeeltelijk af en regelde het verkeer. Daardoor ontstond enige tijd oponthoud voor het overige wegverkeer.

De Belgische auto is door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen. De bestuurder van de andere auto kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren