Weerbericht:
Enkele regen- en onweersbuien, morgen nog kans op een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangehouden broers verdacht van moord op 15-jarige Tim

Toegevoegd: 14-04-2022, 16.46 uur
De 15-jarige Tim overleed aan zijn verwondingen.
De 15-jarige Tim overleed aan zijn verwondingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie verdenkt de 15-jarige jongen uit Steenbergen en een 17-jarige jongen uit Rilland die eerder al waren aangehouden van moord in vereniging. De twee broers zouden betrokken zijn bij de dood van de 15-jarige Tim.


Het 15-jarige slachtoffer uit Middelburg werd op zondag 9 januari 2022 zwaargewond gevonden bij de Overloper in Middelburg. De jongen had meerdere steekwonden opgelopen. Hij overleed drie dagen later in het ziekenhuis. Op 12 januari 2022, drie dagen na het steekincident, werden de twee verdachten aangehouden.

Zij zitten nog steeds vast in voorlopige hechtenis. Vandaag vond de eerste pro forma zitting plaats. Omdat de verdachten minderjarig zijn, werd de zitting achter gesloten deuren gehouden. Dat geldt ook voor nog volgende zittingen in de zaak. De volgende pro forma zitting staat gepland op 21 juni 2022.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob (15-4-2022 om 08:50)
Wat baal ik toch dat ik op dat moment net niet daar liep met mijn twee grote husky/malamute's. Misschien had ik die twee etters af kunnen schrikken door te doen alsof ik mijn honden anders los zou laten. Ik loop daar vier keer per dag langs. Wat een zieke etters om Tim daar zeven! keer te steken waaronder in zijn hals. Als je dat op die leeftijd al kunt doen gaat tbs weinig uithalen vrees ik.
exportzeeuw (15-4-2022 om 05:50)
zieke jeugd. in mijn jeugd kwamen messen ook wel voor maar tegenwoordig ben je een uitzondering als je er geen bij je draagt lijkt het wel. ik hoop op een flinke straf. want de nabestaanden hebben levenslang
Anoniem (14-4-2022 om 23:20)
Oh oh oh ik bid tot god dat ze worden berecht als volwassenen. De kleinste word in augustus 16 dus het kan nog! Met een 2ekans komen ze nergens deze gaan wanneer ze uit de bak komen gewoon verder geloof mij maar ik kan het weten!
Lieverd tim (14-4-2022 om 21:33)
Ik hoop hoge straf maar ik denk zelf 2 jaar minder jarig wat zal dat een domper zijn want we missen Tim nog elke dag mag hopen dat de 17 jarige als volwassenen woord berecht dus 8 jaar tm 10 jaar en tbs want ziek zijn ze!!!!!!
Joris (14-4-2022 om 18:37)
Lijkt me niet meer dan logisch. 'Oeps, nu prik ik per ongeluk iemand een paar keer met een mes' gaat er natuurlijk niet in. Die lieve Tim, sterkte voor zijn moeder die nu nog steeds de gevolgen draagt, ook de komende tijd tijdens de rechtszaak.
zeeuwal (14-4-2022 om 17:29)
al zijn ze nog zo jong levenslang daar komt toch niks meer van terecht
Cookie-instellingen beheren