Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 247 km

Dode bij zwaar ongeluk op de Brouwersdam

Toegevoegd: 14-04-2022, 19.31 uur
Door: Remi Mesu

OUDDORP - Een persoon is donderdagmiddag bij een zwaar ongeval op de Brouwersdam overleden. Een andere betrokkene raakte zwaar gewond. Het ongeluk gebeurde net over de provinciegrens in Zuid-Holland.


Het incident gebeurde rond 16.50 uurop de N57 tussen Ouddorp en Scharendijke. Twee auto's botsten daar frontaal op elkaar. Bij het ongeval waren een personenauto en bestelbus betrokken. Ook kwam de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse om medische ondersteuning te bieden. De massale inzet mocht echter niet baten, één persoon overleed ter plekke aan de verwondingen.

Een tweede inzittende per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. Volgens de politie zou de betrokken wel aanspreekbaar zijn. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarom is de N57 tussen Port Zélande en Ellemeet tot zeker 20.30 uur afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers worden omgeleid via de parallelrijbaan.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (15-4-2022 om 21:19)
Wellicht kunnen mensen eerst even nadenken voor ze dit soort kwetsende niets toevoegende berichten plaatsen. Was je erbij? Nee? Hou dan verder je mond. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaande hoop voor de mensen die alles beter weten dat ze dit nooit hoeven mee te maken. Danku!
Milou (15-4-2022 om 15:01)
Woorden zijn te veel bij zoveel verdriet , wij als als buitenstaanders kunnen alleen maar STIL zijn meer niet.
Renata (15-4-2022 om 11:11)
Gewoon op de weg letten, je medeweggebruikers, je snelheid en de verkeersregels dan gebeurt er niets. Maar nee, toch ingehaald worden en vrachtwagens die op je bumper zitten. Het ligt niet aan de weg!
camiel (15-4-2022 om 11:06)
Ik rij er wel eens om een uur of zeven in de ochtend. Dan probeer je, je netjes aan de snelheid te houden. Komt er een busje op je bumper zitten en haalt na verloop van tijd gewoon in. Over de dubbel getrokken streep. Er is ook een Ford Mondeo station die je daar gewoon met heel veel snelheid inhaalt. Kortom, het is niet de weg die gevaarlijk is, maar de bestuurders van de auto's die hem gevaarlijk maken. Voor de nabestaanden mijn condoleances. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Hendrix (15-4-2022 om 06:10)
Van die hele n57 zouden ze vierbaans van moeten maken, zoals in eerste instantie de bedoeling was. Ga je er alles aan doen zodat mensen niet kunnen inhalen, krijg je alleen nog maar meer gevaarlijke situaties omdat mensen zich irriteren. Niet dat het deze actie goedkeurd, er wordt gescheurd over die weg en debiele acties uitgehaald. Ik rijd zeer vroeg naar het werk in Rotterdam, dan rijd je 90/100 met niemand op de weg, wordt je met een achterlijke snelheid ingehaald daar en dan ook nog in een blinde bocht.
exportzeeuw (15-4-2022 om 05:47)
veel sterkte aan de nabestaanden . je zal het nieuws maar thuis krijgen. @ te gevaarlijk : overal gebeuren ongelukken. je kan moeilijk overal vangrails en dergelijke plaatsen. je weet niet wat de oorzaak is, dus is het moeilijk te bedenken wat goed zou zijn om dit in de toekomst te voorkomen.
Cookie-instellingen beheren