Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 79 km

Dode bij zwaar ongeluk op de Brouwersdam

Toegevoegd: 14-04-2022, 19.31 uur
Door: Remi Mesu

OUDDORP - Een persoon is donderdagmiddag bij een zwaar ongeval op de Brouwersdam overleden. Een andere betrokkene raakte zwaar gewond. Het ongeluk gebeurde net over de provinciegrens in Zuid-Holland.


Het incident gebeurde rond 16.50 uurop de N57 tussen Ouddorp en Scharendijke. Twee auto's botsten daar frontaal op elkaar. Bij het ongeval waren een personenauto en bestelbus betrokken. Ook kwam de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse om medische ondersteuning te bieden. De massale inzet mocht echter niet baten, één persoon overleed ter plekke aan de verwondingen.

Een tweede inzittende per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis. Volgens de politie zou de betrokken wel aanspreekbaar zijn. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Daarom is de N57 tussen Port Zélande en Ellemeet tot zeker 20.30 uur afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers worden omgeleid via de parallelrijbaan.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Te gevaarlijk (14-4-2022 om 22:27)
Hoeveel mensen zijn er al op deze weg verongelukt? Er zouden hier betonnen palen geplaatst moeten worden in het midden voor de veiligheid van de tegenliggers.
Cookie-instellingen beheren