Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen verkeersruzie Hulst

Toegevoegd: 14-04-2022, 23.33 uur
Politie zoekt getuigen verkeersruzie Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - De politie laat via sociale media weten op zoek te zijn naar getuigen van een verkeersruzie in Hulst. Het incident gebeurde dinsdagavond in de Zeeuws-Vlaamse plaats.


De ruzie ontstond afgelopem dinsdag 12 april rond 21:00 uur op Oude Zoutdijk in Hulst. Ter hoogte van tankstation Firezone kregen de bestuurders van een bestelbus en een personenauto het met elkaar aan de stok. De bestuurder van de bestelauto blokkeerde de rijweg van de andere personenauto.

De twee bestuurders kregen vervolgens een conflict met elkaar op de straat. Meerdere mensen zijn volgens de politie getuige geweest van deze ruzie. Met die mensen willen de agenten nu graag in contact komen. Mensen die de ruzie zagen gebeuren, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844, het contactformulier op de website van de politie of door binnen te stappen in het politiebureau van Hulst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
WeetAllesBeter (16-4-2022 om 14:00)
Allemaal kijken en filmen. Maar helpen of bemoeien ho maar. Helden
Tja (15-4-2022 om 04:08)
Wat een stelletje kleine kinderen geef ze beide 1 luier en speentje
Cookie-instellingen beheren