Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Medewerkers restaurant blussen brand in afzuigkap

Toegevoegd: 15-04-2022, 14.00 uur
Medewerkers restaurant blussen brand in afzuigkap
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH HAAMSTEDE - De brandweer is donderdag uitgerukt voor een brand in een restaurant in Burgh-Haamstede. Eenmaal ter plaatse bleek dat de medewerkers van het restaurant al een succesvolle bluspoging hadden gedaan.


De brandweer van Burgh-Haamstede werd rond 12.30 uur gealarmeerd voor een brand in een restaurant aan de Westenschouwenseweg in Burgh-Haamstede. In de horecagelegenheid was de vlam in een afzuigkap geschoten. Toen de brandweer aankwam op de locatie, bleek dat de medewerkers van het restaurant al een bluspoging hadden gedaan.

Deze was succesvol waardoor het brandgevaar was geweken. De brandweer deed daarop nog een nacontrole in het restaurant. Ook werd er nog een ambulance opgeroepen omdat iemand rook had ingeademd. Het is niet bekend of de persoon ook naar het ziekenhuis gebracht moest worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren